Jessica + John

Jag har alltid gillat Jessica Simpson och nu gillar jag henne allt mer och mer. Hon och pojkvännen John Mayer passar mkt mkt bättre än hon och Nick Lachey, han va bara för jobbig. Här shoppar hon och John i Rom och han ser lite tilltuffsad ut haha. Hennes nya pojkvän och nya hårfärg är en positiv förändring. Iofs så passar hon sjukt bra i både blont och brunt hår! Vad tycker ni om hennes hunk då?

Foto: Stella Pictures

3 reaktioner till “Jessica + John

  1. Jag tycker faktiskt inte om John Mayer, tyvärr, däremot gillar jag Jessica. Pojken hennes, nej jag vet inte varför, han tilltalar mig inte bara.

  2. Paks: jag vet egentligen ingenting om honom, förutom att dom ser söta och kära ut ihop =)Dalida: nick ser bra ut men han personlighet va knasig i serien… dessutom är han töntig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s