Läppar

NU har jag äntligen funnit Niveas ”läppsyl”. När jag var i Sthlm senast så hade en tjej som jobbade på KICKS jättefint gloss och hon sa att det var Niveas röda läppsyl. Jag har letat men inte funnit ngt rött läppsyl, men hon måste ha menat detta röda caregloss! Ska köpa det så fort jag kan.
Jag köpte ju nyligen en Juicy Tube nr 14 (som jag för övrigt käkar upp eftersom den smakar så gott) men man kan inte ha för många gloss! Jag har även kollat in ett från Collistar, ett ljusrosa. Eller så var det ett läppstift, minns inte riktigt, men jag testade det och det var så snyggt och fräscht! Jag fick ljusa babyrosa läppar. Jag återkommer om detta när jag köpt produkten. Den var slut i butiken men ska köpa den så fort den kommer in.

8 reaktioner till “Läppar

  1. Jag köper alltid för många gloss och läppbalsam och så ligger de och blir gamla. Men du har rätt, man blir så frestad av goda dofter och smaker!

  2. Mill: mitt tips är att ha alla i handväskan =) så gör jag nu, innan låg alla lite här o där hemma, glömde bort dem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s