Våga bära bågar!

I vår är det faktiskt väldigt inne med glasögon. Jag har funderat på om jag ska skaffa mig ett par utan styrka under en tid, men nu verkar det som att jag kanske köper ett par med styrka då min syn har försämrats helt plötsligt denna månad… Lite sorgligt men fördelen är ju att jag får ha snygga brillor! 🙂 Det finns massssssor att välja mellan och jag har gjort en lite guide till vilka brillor man bör ha efter sin ansiktsform. Även om man inte behöver glasögon med styrka, så tycker jag man kan ha ett par med vanligt glas – super snygg accessoar!

Klicka på bilderna för att se tydligare.

8 reaktioner till “Våga bära bågar!

  1. Haha nää du, glasögon om man inte behöver känns ju bara konstigt! 😛 Jag ville också ha glasögon förr i dagarna, men nu när jag har.. Då är det bara jobbigt! 😉 Bara en sån grej som att gå och prova kläder. Vet inte hur folk gör, men jag måste iaf ta av mig dem, och lägga de nånstans; RIKTIGT JOBBIGT!

  2. Inne eller ute, jag tycker det är konstigt 😛 .. Stackaren, har det kommit nu bara så där eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s