McDreamy har fått McMinis

För ett tag sedan bloggade jag om att Patrick ”McDreamy” Dempsey från Grey’s Anatomy och hans fru Jillian hade fått två tvillingsöner. Här kommer lite bilder på dem, Sullivan och Darby. Är han inte helt underbart snygg?! Ja, Patrick alltså… haha! I en intervju säger han att sedan tvillingsönerna kom till världen, har han spenderat ”some quality time” med hans 5-åriga dotter Talula så att hon inte ska känna sig utanför, hur gulligt e inte det! De brukar dessutom titta på The Sound of Music – min favorit film hihi – medan pojkarna, som han själv säger: Wake up, cry, eat, poop and sleep. Välkommna till världen McMinis!

8 reaktioner till “McDreamy har fått McMinis

  1. Sandiebelle: haha jag såg det, haha du e bäst!Kerstin: ellerhuuuuuur!!!Mill: haha jag verkligen, mumms!Annie: har redan gjort dne utmaningen 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s