Topp eller Flopp?

Det var riktigt länge sedan jag körde en Topp vs Flopp.. har gått lite trögt med det. Men nu blir det ändring på det! Varje vecka lägger jag upp en ny bild på en kändis där jag vill att DU ska göra din röst hörd genom att bestämma om det är topp eller flopp!
Kategorier Fun

4 reaktioner till “Topp eller Flopp?

  1. maria! gå in på http://www.imagini.net och klicka på imagini friends. klicka på bilden som passar bäst in för dig. på slutet av testet förklarar dem hur du är som person. stämde 100% in på mig skitcoolt ;-D

  2. Kerstin: nästa vecka får du veta va jag tycker…Charlie: oki doky =)Annikki: va kul att du tycker om funktionen 😀 det kommer en varje vecka =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s