Vilken vårtrend gillar du inte?

Turbanen: 29 %
Neonfärgat: 33 %
70-tal: 12 %
Minimalism: 12 %
Gillar alla: 13%

Totalt antal röster: 75

Att neonfärgat skulle vinna, eller rättare sagt förlora kommer inte som en chock. Jag trodde det skulle stå mellan neonfärgatoch turbanen. Har faktiskt inte sett någon gå runt i turban… Jag själv tycler neonfärgat är helt ok i små mängder, som exempelvis på naglarna, jag har väldigt svårt att se mig själv i en neongul klänning… eller vad säger ni?

Glöm inte rösta på den nya frågan!

Kategorier Fun

2 reaktioner till “Vilken vårtrend gillar du inte?

  1. neon känns så 90-tal, och det är inget som jag vill se nu. uuh, det bara sticker i ögonen på mig. det där med turban anser jag vara lite lustigt också. men men, smaken är som baken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s