DU måste testa detta!

Idag blev jag tipsad av Charlie om en underbar hemsida, nämligen Imagini. Den fungerar så att man ska klicka på en bild för varje fråga som svar och tillslut får man en profilbeskrivning av en själv. Det finns så fina bilder att välja mellan och profilen jag fick stämmde verkligen ihop med min personlighet! Du måste testa, tar bara någon minut! Klicka här och klicka sedan på Imagini Friends så sätter det igång!
Klicka på bilderna för större upplösning.
Kategorier Fun

9 reaktioner till “DU måste testa detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s