13 reaktioner till “Varför bor jag i Jönköping?!

  1. men då vet du hur hemskt det är! Där händer nästan aldrig något kul i shoppingväg. Var i norrland har du bott förresten?

  2. Ivana: hahaha jaa precis! jag bodde ett år i Luleå då jag studerade där, men flyttade tillbaka till jönkan sommaren -06. Var man först med att använda sig av vissa trender fick man många blickar på stan haha folk trodde jag var knäpp när jag gick runt med leggins under shortsen förra våren!

  3. Åh Luleå är en vacker stad, där bodde jag också i ett år. Men det lustiga med Norrland är att iaf alla Umebor tror att de är inne med modet när kläderna de bär egentligen var mode för ett år sedan i milano eller paris haha

  4. Sabina: haha visst är det!!! det tycker jag absolut du ska göra, hoppas du hittar flera!!Tillvaron: åh va söt du är! 😀 kul att du uppskattar det =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s