Utmaning!

Snyggingen Ivana har utmanat mig! Utmaningen går ut på att titta tillbaka på sitt liv i 2:or och 7:or – genom de årtal som slutar på en tvåa eller en sjua. Here we go!

1987

Den 13 maj detta år fyllde jag 1. Jag minns inte alls så mycket från den tiden (daaaah) men jag vet att jag döptes detta år. Jag led av kikhosta och jag har sett film på själva ceremonin och jag blev faktiskt gråtfärdig när jag såg hur mkt jag skrek och grät under dopet… tyckte ju så synd om ungen! Eh… jag dårå haha.

1992
Detta år var jag endast 6 år gammal och det var då jag fick min jobbiga (puss på dig) lillasyster G. Om jag ska vara ärlig så minns jag knappt ngt från denna tid haha har förträngt allt! Hahaha…Jag tror vi åkte till Grekland för tredje gången detta år och hälsade på vänner. Åkte tidigare 1989, och 1990…

1997
Hmm då var jag 11 va? Vad hände då? Har jag nämnt att jag har världens sämsta minne? Vilken klass går man i då? Femman va? Ja på den tiden spenderade jag dagarna med att leka med barndomsvännerna J och H hela dagarna som jag för övrigt inte ens har kontakt med idag.

2002

Detta år var jag 16 bast och tyckte jag var sååå vuxen. Jag var ganska jobbig som tonåring skulle jag tro haha, stackars mamma! Vi 80-talister e lite speciella haha…

2007
Weeeeeeey! Detta år har börjat bra och jag hoppas det fortsätter i samma anda. Jag bär på massa hemlisar som är super hemliga som inte alls många känner till och som jag inte kommer avslöja för ngn hihi det e skit kul med hemlisar! I år ska jag fan ta körkort, det e på tiden, får fixa det under sommarn.

Jag utmanar: Mill, Melissa, Stila, Tillvaron, Annikkis, Beth och du som inte är uppräknad, men som läser detta!

Kategorier Fun

14 reaktioner till “Utmaning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s