Man kan ALDRIG ha för många…

Se vilka tjusiga skor Scorett har fått in. Ser sådär sockersöta ut, riktigt tjejiga. Passar utmärkt nu till sommarn till en enkel klänning eller varför inte jeans?. Vore det inte för den allt för höga klacken för mig så skulle de ha flyttat hem till min skohylla redan idag, blir nämligen för lång =/ Pris: 1299:-

7 reaktioner till “Man kan ALDRIG ha för många…

  1. Hjälp vilka klackar. 4-5 cm lägre och det skulle vara sommarens söstaste sko. Tack för kommentaren på min blogg, du är rar 🙂

  2. Ingrid: ellerhur! då skulle de vara mer än perfekta =) de va så lite så, i like your blog! 😉Capucine: visst har dom! de va så länge sne jag va där så jag vart glatt överraskad! aah de e riktigt farligt haha men mankan ju allti fönstershoppa även om de inte e lika kul 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s