Planer för kvällen

Det var och är så kyligt idag i Jönköping och jag känner mig lite frusen… Kvällen kommer jag spendera genom att titta på älskade Grey’s Anatomy – missa inte det hörrni! Ska passa på och fixa lite varm choklad också, så gott! Vad ska ni göra ikväll?

English: Right now I’m really freezing, it’s so cold here in Jönköping. I’m going to spend this evening watching Grey’s Anatomy – I hope you all are following it? Also I think I’m going to make some hot coco, love it! What are your plans for tonight?

16 reaktioner till “Planer för kvällen

  1. AAH! och hur sjuuukt bra var inte Grey’s idag på en skala liksom?! Loord. Jag är so stuck. haha. Den där koppen varm choklad hade suttit fint nu faktiskt. Min hals leker med mig, sjuukt ont gör det 😦

  2. Isabelle: Jaaa!!! helt klart världens bäääästa serie! nej stackars, unna dig lite choklad så blir det kanske bättre hihi 😀 annars är te me dhonung kanon för halsen! Krya på dig!

  3. Hejsan! jag gillar din blgg. Greys anatomy är jag lite sugen på att se, ska nog köpa hem första säsongen! ha de bra /Sara

  4. Hejsan! jag gillar din blgg. Greys anatomy är jag lite sugen på att se, ska nog köpa hem första säsongen! ha de bra /Sara

  5. Sara: tack så mkt 😀 det tycker jag verkligen att du ska göra 😀 ha de gott!Julia: tack så mkt, japp det e jag 🙂

  6. Min kära sambo är i Jönköping på kartdagarna (ja, han är lite nördig…) Det är en fin stad. Spenderade kvällen på ungefär samma sätt som du! Kram

  7. Mill: va roligt! du borde följt med =) jaa jag älskar staden, underbar på sommrarna. ni får besöka den tillsamans då 😉Felicia: världens bästa serie 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s