Tusen tack!

Jag har blivit nominerad i kategorin ”Sveriges bästa modeblogg”. Tusen tack till er som valde mig som favorit, ni är för gulliga! Jag trodde inte ens att jag skulle komma med, min blogg är ju inte lika stor som många andras och det var verkligen kul att se att många små bloggar finns med i tävlingen! Wooho! Jag tror dock inte att jag har en chans att vinna, tror någon stor bloggerska tar hem det, så jag förväntar mig inte något haha… men hoppas kan man ju alltid!. Jag hoppas verkligen på att någon lite mindre känd vinner tävlingen, nämner inga namn, men ni vet nog vilka ni är, läser era bloggar dagligen! Skulle vara toppen om någon av oss fick stå i rampljuset hihi. Röstningen sker på Aftonbladet så gör din röst hörd! Kora Sveriges bästa modeblogg – och du, rösta med hjärtat! Kram på er alla och tack ännu en gång!
Rösta här:
Sveriges bästa modeblogg

14 reaktioner till “Tusen tack!

  1. Tittade in efter en länk från just den där tävlingen. Tycker du gör mycket helt rätt; * Har ett namn på bloggen som sticker ut. * Mycket bilder i postningarna som gör det mkt roligare å läsa.* Schysst layout.

  2. Bo: Gud va snällt sagt, tack ska du ha! Va roligt att du gillar layouten – jätte kul med respons på grejer man lagt ner tid på =)Hoppas du tittar in fler gånger.

  3. Hej! Såg precis att du var med i tävlingen på Aftonbladet! Grattis =) Har röstat på dig och hoppas verkligen det går bra! Som du skrev: det skulle vara roligare om någon mindre känd vann, inga namn nämnda 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s