Torsdag

Här kommer dagens bild. Är jättestressad, ska iväg till stan och träffa Gorjana och bussen åker när som helst. Tänkte passa på och kika in på H&M och titta på Madonnas kollektion. Vad ska ni göra idag? Har ni köpta Madonna kläder? Tell me 🙂
– Skjorta, Filippa K
– Förklädesklänning, H&M
– Jordgubbshalsband, Deluxa
– Strumpbyxor, H&M

English: I’m in a hurry, have to catch the bus to the city any minute now, however this is how I look today. I think I’m going to check out the clothes by Madonna at H&M today. I’m meeting up my friend in the city so have to go now. Tell me, what are you up to today? 🙂

13 reaktioner till “Torsdag

  1. Du vilken toppen idé att ha en svenska översättning och en engelsk.. aldrig tänkt på det =) Okey om jag härmar 😉 Sen…ASSNYGG outfit… Gillar klänningen!!!! Jag har inte spanat Madonnas kollektion =( Kanske värt att göra innan man åker imorgon kanske? =)

  2. Sandiebelle: haha självklart får du härma gumman! 😉 tack så mkt, va go du e! när det gäller madonna kläderna så va de faktiskt en stor besvikelse enligt mig =/Patricia: tack så mkt 😀Agnus: gracias! =)

  3. Åh vilken stilig outfit! Själv ska jag inte ha några madonna kläder, vågar inte trängas bland alla dårar på stan 🙂

  4. Ivana: Det gjorde du helt rätt i, Madonna kläderna va en besvikelse!Sandra: ellerhur! skorna är ju såå mkt billigare oxå hihi =) jaa rundad tå e snyggare nu än åt det spetsiga hållet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s