McDreamy: "Medical bullshit!"

I nya nummret av Glamour finns en intervju med Patrick ”McDreamy” Dempsey. Haha, de måste ha kul på jobbet asså!

9 reaktioner till “McDreamy: "Medical bullshit!"

  1. hah, det hade jag ingen aning om! Men det förstår man ju egentligen att de inte kan komma ihåg alla medicinska termer under ”operationerna”… Jag skulle ge vad som helst för att få vara med där. Älskar verkligen Patric Dempsey (om man nu kan älska någon man inte känner) Han är så het. Lätt sexigaste mannen i världen. Dessutom älskar jag Derek, rollfiguren.. 🙂 Jag är nog lite konstig, men man blir lätt det av att titta på Grey’s Anatomy 😉 Beroende liksom 😉 Kram

  2. haha jag läste också det igår. måste vara svårt att hålla sig för skratt bakom munskydden!

  3. Charlotte: Hahahaha! Jag lovar dig, jag känner exakt likadant! Är så kär i hans rollfigur, han är så charmig! 😀 Patrick spelar sin roll såååå bra, och visst är han LÄTT bland världens sexigaste haha 😀 Ja, haha det skulle vara en dröm att få närvara på plats under inspelningen! haha tänk om man vann en statist roll!! haha kraam på digMia R: haha ellerhur, dom verkar ha skit kul iaf 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s