Test: Clarins rengöring

Produkt: Gentle Foaming Cleanser – dry or sensitive skin

Volym: 125 ml
Produkten är till för att rengöra ansiktet från make-up och eftersom jag har känslig hy är produkten anpassad för detta. Jag måste erkänna att den inte rengjort särskilt bra. Detta kan dock bero på att jag använder make-up från bl.a. Kanebo och rengöringsprodukter fungerar allra bäst på make-up med samma märke. Även om den inte rengjort ansiktet från sminket, så har hyn mått bra i alla fall. Den har nästan fungerat som en fuktkräm för ansiktet, rengöringen är trots allt väldigt mjuk och känns faktiskt lite som en ansiktskräm.Produkt: Instant Eye Make-Up Remover – Heavy Make-Up Sensitve Eyes
Volym: 125 ml
Jag är riktigt besviken på denna produkt. Min mascara kommer från bl.a Maybeline och YSL och denna produkt från Clarins har itne fungerat så bra som jag trott. Betalar man mkt för rengöring förväntar man sig att den ska fungera bra också. Det är konstigt egentligen, eftersom jag hört så mkt gott om märket. Är inte alls nöjd.

5 reaktioner till “Test: Clarins rengöring

  1. Jag har provat allt möjligt, men det enda som fungerar på mig är Cliniques produkter. Jag är budgetmänniska i vanliga fall, men där får det kosta vad det vill!

  2. Mill: Har oxå hört att Clinique är bra och jag tror faktiskt att jag ska investera i rengöring från det märket efter att Clarins tagit slut helt. . .

  3. Jag har aldrig varit nöjd heller när jag testat Clarins ansiktsprodukter – förutom Beauty Flash Balm. Min teori är att de är bättre på kroppsvård. Deras Firming-krämer är faktiskt grymt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s