Summerlovin happend so fast cara mia

Så var det måndag. Jag vet att jag inte bloggat lika mkt som jag brukar göra, men det beror på att jag varit sjuk hela helgen. Har mått apa och först igår kväll mådde jag någorlunda bättre. Idag mår jag dock bra men ska vila hela dagen för återhämtning. Känns skönt att solen skiner idag efter gårdagens blåsväder och dimma i Jönköping. Ska nog sätta mig i trädgården och läsa en bok, vill få frisk luft, hela helgen har jag vart hemma… Tycker nästan synd om mig själv haha. Äsh, hoppas på nya tag imorgon!Ps! Måns Zelmerlövs Cara mia-video är klockren. Se den här. Har knappt följt melodifestivalen, men när jag såg videon blir jag smått kär i honom haha… Gick så långt att vi ska boka biljetter till Greaseföreställningen när de kommer till Jönköping.

Foto: Grease Musical

English: I’ve been ill this weekend and therefore I haven’t been able to write so much here as I wanted. Check out the video of Måns Zelmerlöv, it’s really good according to me 🙂 I think I’m also gonna go se the Grease Musical with Måns when the tour comes to Jönköping.

18 reaktioner till “Summerlovin happend so fast cara mia

  1. Är du också kär i Måns? 😉 Ha ha..grease ska ju var grym med honom som Danny så det blir säkert ett trevligt minne! 🙂

  2. Tillvaron: Hahaha mums mums! 😉Lalisen: Ellerhur!! 🙂Lisette: Haha aa, jag vill vara tjejen som dansar med honom… haha!Ivana: Ahh jag har knappt följt honom, men när jag såg videon blev låten bättre och nu är jag hooked! 😀Sara: Jaa jag älskar ju Grease så jag är jäte nyfiken på hur denna versionen blir… Man är ju van vid de engelska sångerna…Hanna: Jaaa hahahar väl blivit lite småttkär i killen! Jag hoppas verkligen det, ska ta massvis med kort för att bevara minnet hihi 🙂

  3. Åh hjälp vad kul! Grease går nog aldrig ur tiden! Såg filmen på bio när jag var 12 år så här snackar vi nostalgitripp;-)Ha det bra i vårsolen!

  4. Elizabet: 🙂Sandiebelle: aaah då mkkkt mkt bättre hihi 😀 kram på rej!Ivana: Jaa absolut! Mie: ellerhur, man kan se den hur många ggr som helst utan att tröttna haha! tack ska du ha, hade gott!! 😀

  5. Stila: haha de e inte videons kvalite ja beundrar, snarare hans ”roll” i den hihi… ere sant, shit va kul, längtar själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s