Topp eller Flopp – Carmen Electra

Topp: 79 %

Flopp: 21 %
Totalt antal röster: 173

Förra veckans Topp eller Flopp rörde Carmen Electras klädsel. Majoriteten röstade på Topp, men jag måste erkänna att jag inte är hundra procent nöjd med hennes klädsel. Den lilla jackan är söt, men jag skulle skippat den till denna outfit och bytt ut stövlarna till ett par pumps, eller vad säger du? Glöm inte att rösta på nya kändisoutfiten!

English: 79 % of you readers voted that Carmen Electras outfit were good. 21 % voted against. If I were her, I would skip the boots and wear pumps and also I’ll skip the cute little jacket for this outfit.
Don’t forget to vote for the new celebrity outfit! Topp (good) or Flopp (bad)?

Kategorier Fun

5 reaktioner till “Topp eller Flopp – Carmen Electra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s