Bevittna den omtalade kyssen

Över allt tjatas det om Jennifer Aniston och Courtney Cox Arquettes kyss i serien Dirt. Sååååå överdrivet. Vill du se den så kolla på videon nedan. Jennifer blir bara snyggare och snyggare och efter klippet inser jag att jag saknar serien Vänner. Gick rykten om att de ska göra en film, stämmer det?
Foto: Link
English: Here is the ”famous” kiss between Jennifer Aniston and Courtney Cox Arquette. It’s not that big of a deal. Jennifer looks great, don’t you think? Is it true that they are making a movie about Friends?

8 reaktioner till “Bevittna den omtalade kyssen

  1. Mill: ellerhur, den va ju inte ens märkvärdig… aftonbladet och alla andra har förstorat incidenten…Mickis: ellerhuuurr!!

  2. Ja, jag läste det….lite aha, vem bryr sig. Själv vill jag ha hela Vänner boxen. Det är en investering. Jag tröttnar aldrig på Joey, Phoebe haha

  3. Annikki: ellerhur! vill oxå ha boxen, tröttnar aldrig på den serien haha 🙂Sandiebelle: jaa helt galet överdrivet!Vera: verkligen, världens minsta puss som såg ut som en vänskaplig puss…Tillvaron: ska kika 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s