Minns ni?

Det är nästan svårt att tro att Britney Spears en gång sett ut såhär. Hennes nuvarande look är tyvärr inget att hurra för… Vad fasen hände Britney?!

English: Do you remember old times when Britney looked like this? What the heck happend Britney?!

11 reaktioner till “Minns ni?

  1. Jag tänkte faktiskt på det häromdagen…hur hon brukade se ut, back inte the day när h nva min idol hehe… jag tycker de e så syyyynd… kanske iaf blir het i musikvideon till duetten som hon justin ska spela in? Svårt att se henne skallig i den =S hahaha…

  2. Melissa: Jaa de e riktigt synd! =/ hmm jag tror hon kommer ha peruk haha men de kommer ju va helt knäppt för alla vet att hon e bald lixom haha

  3. En bitter blondins blogg: Ja hon hade verkligen allt! Verkar so att kändisskapet steg henne åt huvvet… Angående rakningen har du helt rätt!Anna: Ja tyvärr =/

  4. jag antar att ha sex med kevin är värre än vi trodde 😛 jag tror det va han den fula jäveln som var problemet 😛ne men helt ärligt jag gillar britney mkt mer nu än innan, jag hatar media som bara ska sparka på henne medans hon ligger ner….

  5. Dalida: haha mmm kevin va bad bad bad for her… men men… ja gillade henne innan mkt mer… nu e allt bara tragiskt =/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s