HAHA!

Dags för en liten sagostund! Hittade den här på ett community…

”Min underbara flickvän och jag har varit tillsammans i över ett år och vi beslöt oss för att gifta oss. Det var bara en liten grej som störde mig.
Det var hennes vackra lillasyster. Hon var 22, bar tajta shorts och var ofta utan bh. Hon böjde sig ofta fram när hon var nära mig, och jag fick alltid se mer än jag önskade av hennes privata delar. Det måste varit medvetet, hon gjorde det aldrig i närheten av någon annan.
En dag ringde lillasystern och bad mig komma över för att se över bröllopsinbjudningarna. Hon var ensam när jag kom dit och hon viskade till mig att hon hade känslor och längtan för mig som hon inte kunde komma över.
Hon sa att hon ville älska med mig bara en gång innan jag gifte mig och tillägnade mitt liv till hennes syster.
Jag var i chock och kunde inte säga ett ord. Hon sa ‘jag går upp till sovrummet, och om du vill ha en sista vild svängom, bara kom upp och ta mig.’
Jag var som förstenad när jag såg henne gå uppför trapporna.
När hon kom ända upp drog hon av sig trosorna och kastade dem nedför trapporna mot mig. Jag stod där en stund, sen vände jag om och gick rakt mot ytterdörren.
Jag öppnade dörren och gick mot min bil. Men ser man på, hela min blivande familj stod där ute och klappade händerna. Med tårar i ögonen kramade min styvfar mig och sa:
‘Vi är verkligen glada att du har klarat vårt lilla test… Vi kunde inte önska en bättre man till vår dotter. Välkommen till familjen!’
Sensmoral: förvara alltid dina kondomer i bilen.”
Kategorier Fun

14 reaktioner till “HAHA!

  1. Oh! Vilket jävla test! Undrar va de gjort om han hade gjort det! Fy fan vad hemskt! Jag hatar folk som är otrogna, jävligt dålig stil tycker jag!

  2. DK: Aaa otrohet är bland de värsta som finns!Isabelle: hahaha jag reagera likadant som du!Maria: visst är den bra! jag dog av garv!Kerstin: det hoppas jag inte, stackars killens brud i så fall!Charlie: hahaha 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s