Tack!

Det har tyvärr inte blivit så mkt bloggande dessa dagar, mår nämligen inte så bra. Verkar som att min kropp inte vill bli frisk. På mornarna mår jag bra, men fram mot eftermiddagarna och kvällarna blir det bara värre och värre då jag får feber och ont i hela kroppen. Blä! Har inte haft tilfälle att tacka alla goa underbara människor som har röstat på mig i tävlingen Sveriges bästa modeblogg. TUSEN TACK TILL ER SOM RÖSTAT! Det blev inte en resa till New York, det blev en grå festväska istället. Nokia Nseries skickade en specialdesignad festväska till alla som var nominerade och den e helt ok. Jag tycker insidan av väskan är mkt snyggare, den är i ett silvrigt tyg, samma tyg som påsen väskan kom i (ligger sunder väskan på bilden). Tack till Nokia och Désirée på Prime.

English: I haven’t been able to write as mutch as I wanted these days. I’ve been and I still am ill. I want to thank all of you who voted for me in the competition (the best fashionblog in Sweden). Thanx alot you guys! 🙂 I didn’t get to go to New York this time, instead Nokia Nseries send me a grey clutch. Thanx! =)

5 reaktioner till “Tack!

  1. Väskan såg ju najs ut =) Å grattis gumman =) Hoppas dock att du blir frisk, det finns ett naturläekemedel som heter echinaforce, prova det… Det är extremt bra! Jag provade det å jag hade halsont i tre dagar å sket i att ta det och drack massa the å knaprade halstabletter men så kom jag på att jag hade det och började efter en natt var det borta! Det är super bra och inte alls något farligt..!! finns på ICA eller hälsokost butik! *krya på sig kram*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s