Mera lack tack!

Idag är det lillördag och det betyder fest för de flesta. Men inte för min del. Jag är sjuk som vanligt… Inte för att jag skulle gått ut ändå haha. Ska stanna hemma och kolla på Grey’s Anatomy! Lady ska i alla fall gå ut och ska ha på sig detta.

– Lipfusion Lip Plump, Blush
– Svart nagellack, Chanel
– Svarta lacksandaletter, Jimmy Choo
– Glansig paljettklänning, Wet seal
– Handväska med nitar, Miu Miu
Vad ska du hitta på ikväll?

English: Tonight it’s partynight for most of you and also for Lady. This is what she’s wearing: Lipfusion Lip Plump, Blush. Black nailpolish from Chanel. Sandals from Jimmy Choo. Dress, Wet seal. Clutch from Miu Miu. What are you up to tonight?

12 reaktioner till “Mera lack tack!

  1. Om det ändå vore så väl, en tradition som inte riktigt hålls i Stockholm dock.. Where´s the party? Superfint collage!!! Vad du är duktig ;-D

  2. Mjuk: Är det sant? Det hade jag ingen aning om.. här i de lite indre städerna festar studenterna för fullt på onsdagarna =) Haha tack så mkt, kul att du uppskattar dem 😀

  3. Superläcker klänning!Osis att det inte var nån Grey´s idag!I Lund är är det fest tis-lör, men jag skulle nog vilja påstå att torsdag är den stora festdagen mitt i veckan här!

  4. Melissa: tack så mkt 😀Kerstin: hihi tusen tack puss pussStila: Ja det var ju hockey istället – bu! haha ere sant? fast lund är ju en va studentstädrena i sverige så det förstår jag. uppsala är oxå sådär…DK: jaa vill ha 😀Ivana: jag oxå! det är så läckert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s