Hårklippet

Klippte mig i förmiddags och här ser du resultatet. Man kanske inte ser så stor skillnad, men tro mig, det är STOR skillnad. Allt slitet är borta och håret känns mjukt ochfriskt igen. Baktill blev det inte så mkt uppklippt, bara litegran. Där fram är det mkt mera uppklippt upp till näsan ungefär. Är verkligen såååå nöjd, min frisör är bäst i hela världen! Jag köpte dessutom en ny hårprodukt som jag ser fram emot att pröva, nämligen Twist Around från Goldwell. Den kan användas som skydd för håret innan det plattas men också som lockspray, om jag vill forma fina lockar. Kommer nog en recension lite senare när jag börjat använda produkten regelbundet.

English: Here are the before and after pictures of my hair.

24 reaktioner till “Hårklippet

  1. Melissa: Tack gullet! haha jaa jag e förvånad att de fortf e så pass långt 😀 fick bort massa slitet… men du har ju långt gumman!!!!

  2. Det syns verkligen skillnad! Tänk vad ett litet klipp kan göra! Jättefint blev det ;-D Bra tips där med sprayen, ska defenitivt ha det i minnet! Trevlig påsk nu 😀

  3. Kul med före och efterbilder. Det blev oxå fint resultat. Du & jag har ungefär lika långt hår och mitt är oxå i behov av att toppas lite. Köpte du Goldwell på salongen? Kram & Glad Påsk

  4. Vera: Ja, det känns så annorlunda och skönt när man klippt bort allt slitet… Yes, köpte från salongen, de har så mkt bra där 🙂 Kram på dig och glad påsk på dig oxå!Natalie: Jag såg det precis, det passar dig riiiiktigt bra!

  5. Capucine, Mill, Ivana, Sandiebelle, Annie:Tusen tack allihopa, va goa ni är! Ja, jag fick mkt mer volym i håret genom att bara klippa upp det lite. Ni anar inte hur slitet håret var tidigare, så mjukt och skönt nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s