Glad påsk!

Hej alla mina fina läsare! Jag vill passa på att önska er alla en underbar påskhelg. Jag kommer att spendera min påsk hemma hos min bror och hans fru i Uppsala och jag åker redan nu i eftermiddag. Eftersom de precis flyttat in till en ny våning så har de inte internet ännu och därför kommer bloggandet att upphöra för en liten period. Under tiden kan ni läsa min ”Inne- och utelista” som jag skrivit på AUF. Artikeln kommer att publiceras senare idag. Glad påsk! Kramar //Maria.
English: Im off to Uppsala to spend this easter at my brother’s new place. Happy easter everybody!

11 reaktioner till “Glad påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s