Gula skönheter

Gult är snyggare än snyggast och nu vill jag veta vem du tycker bär upp snyggast klänning? Vilken nyans av gult är rätt? Vad kan du själv tänka dig att ha på dig? Gör din röst hörd genom att lämna en kommentar! 🙂

English: Which one of theese do you choose? Which outfit do you think look the best? Which one could you wear yourself? Make your choice by leaving me a comment! 🙂

Foto: Instyle

9 reaktioner till “Gula skönheter

  1. Shit den här är nog svårast av allihopa tror jag! =/ Alla är snygga tycker jag, men har jag valt så hade jag antagligen tagit Hilarys klänning. Sån fin gul som nästan lyser lite och modellen är snygg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s