MODEttE

Nej, jag var inte bjuden. Borde jag ha blivit det? Haha.. drömma går ju faktiskt… Däremot fick jag tidningen hemskickad gratis av dem och jag tänkte säga vad jag tycker om den… Har inte hunnit läsa den dock, bara bläddra igenom den. Frågan är varför? Jag kan bara komma på två orsaker. Antingen har jag haft mkt att göra och har därför inte hunnit, eller så beror det på att tidningen inte fångarmitt intresse? Hmm… det är nog en blandning. Jag gillar tidningen, men när jag bläddrar igenom den så är första intrycket att den är kall. Inte så färgglad och det är det som skiljer sig (när det gäller utseende) från andra modetidningar… men innehållet däremot är riktigt bra. De lyckas med att sticka ut genom att engageraläsaren och ge läsaren chansen att påverka. Tummen upp!

English: No, I didn’t get invited to the Modette release party, but I got their new magazine for free. I like it. This magazine may be a little bit ”cold” when it comes to the colours, but I think that the contents are really good and personal and therefore the readers can recognize their selves better.

9 reaktioner till “MODEttE

  1. <>Melissa:<> Framsidan e fräsch och snygg 😉<>Kerstin:<> Ja verkligen, ville gå 😦<>Mill:<> Ja gör det 🙂 Mmm ville oxå vara där…

  2. Det är kul att det händer lite nytt o dyker upp nya tidningar men det måste vara svårt att konkurrera i den djungeln! Det finns ju så många eminenta modesidor på nätet som är alldeles gratis dessutom;-)Jag ska i a f köpa tidningen o se vad jag tycker. Eleonore brukar ju skriva bra!Kram

  3. Framsidan är himla fin! Insidan har jag inte riktigt fått grepp om ännu, ska ta och läsa igenom den rejält snart. Vad trist att du inte blev bjuden. Själv blev jag bjuden i sista sekunden;) Kram. Trevlig helg!

  4. <>Mie:<> Precis, du har helt rätt. Men vad jag tycker de har lyckats med är att sticka ut, för det gör de verkligen. Tidningen skiljer sig från vanliga modetidningar som e fyllda med massa kändisar.<>Fröken Sötsur:<> Åh lucky you 😀 Hoppas du hade kul, fast det tror jag nog du hade hihi. Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s