Förkyld en solig fredag!

Hej alla fina läsare. Idag är jag super-duper-mega-dunder förkyld. Som mest nös jag 7 gånger i rad… jag såg nog ganska rolig ut. Egentligen skulle jag på möte hos Skopunkten idag klockan 12, men det blev inställt. Istället ska jag nu träffa tjejerna i skolan klockan 13 för att skriva vårt PM. Vi har bestämt oss att skriva något inom PR och reklam, och det lutar nog mot att vi ska undersöka varför modetidningar för tjejer alltid har tjejer på framsidan. Ska nu äta lite innan jag åker iväg. Skönt att det är fredag iaf och att solen skiner för fullt. Hur ser din dag ut? Utgång ikväll?

English:
I got a cold, I’ve sneezed about a hundred times and still I’m off to school soon to start writing a memo about why fashionmagazines for girls always use girls on their covers. What are you going to do tonight? Party?

9 reaktioner till “Förkyld en solig fredag!

  1. Naaaw, stackareeeee…. jag är också förkyld nu! Det går bort liiiite, sen kommer det tillbaka! Helt twisted! Krya på dig gumms! =) kraaaaam!

  2. Stackarn, krya på dig! Hatar att vara förkyld, gör så ont i näsan… Intressant ämne ni ska skriva om =) Lycka till! /Anna

  3. Krya på dig tjejen! Ang. tjejer på framsidan tror jag att det är så enkelt att det säljer bättre… Du måste skriva vad ni kommer fram till!

  4. åhh din stackare.. nu vill man ju inte vara förkyld!! nej nu vill man ju vara ute lättklädd och insupa solen!! krya på dig och ha en härlig helg!

  5. <>Melissa:<> Hahaha ja precis såe de, det går bort lite o så komer de tilbaka, knasigt!! Tack gullet puss!<>Anna:<> Tack söta du! Ja det gör grymt ont i näsan efter att man snytit sig hundretrettioelva gånger haha!<>Mill:<> Tack så mkt! 🙂 Ja, det är vår hypotes faktiskt… absolut, vi kommer att skriva en uppsats i ämnet lite senare ska redogöra lite på bloggen då också 😉<>Fashionholic:<> Nej precis! Dumma näsa! Tack söta du hoppas du får en underbar helg!

  6. Ok, det är lördag nu, men ska ut o sola på balkongen med just tre av de tidningar du har på bild 🙂Måste njuta lite nu, jobbar 14-21,30 idag tyvärr…

  7. Vilken himla bra grej! jag har ofta funderat på varför både kill och tjejtidningar har tjejer på omslagen. Om killarnma vill se tjejer så borde ju vi vilja se killar på våra tidningar!? Intressant! 🙂

  8. <>Annika:<> Precis!!! Ska bli intressant att ta reda på varför det egentligen är så och om det stämmer överrens med omgivningens åsikter 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s