Kylie Minogue för H&M

Äntligen!!! Nu är bilderna på Kylie här. Hon visar upp badkollektionen och shit va hon är snygg! Jag tycker det är helt underbart att se henne må så här bra efter att ha varit cancersjuk. Även om bilderna är lite retuscherade så förlåter jag dem för man bli så himlans glad av att bara se henne så lycklig. Hon lyfter verkligen upp hela kollektionen, woohoo för Kylie!

English:
Finally! The pics of Kylie are fab! I’m glad to see that she’s happy and she is really beautiful on the pics!

Foto: Sölve Sundsbo

8 reaktioner till “Kylie Minogue för H&M

  1. Usch, jag gillar inte alls bilderna, dels för att de är väldigt retuscherade, dels för att retuscheringen gjorts på en redan jävligt plastikopererad kropp. Nä, HM, jag tänker fan inte stötta ett sånt här hemskt kvinnoideal!

  2. <>Mill:<> Jag oxå 😀<>Cajsa:<> förstår att du känner så! Men kollar man idag på reklambilder så är alllltretucherat..går inte att hitta ngt sdom inte är det..tyvärr!

  3. Hej igen! Jo, tyvärr är ju allt i princip retuscherat, men om man kollar på den här fotoserien är det ovanligt osofistikerat gjort, iaf i mina ögon.

  4. Jag bara älskar de här bilderna jag med! Blev superglad på jobbet när jag satt o bläddrade i en av kvällstidningarna och såg dem. Ska nog ha en av bikinisarna och så går ju lite av intäkterna till välgörenhet!!!

  5. <>Anette<> Visstblir man superglad 😀 Är det sant, går intäckterna till välgörenhet? Det visste jagfaktiskt inte, men de e ju riktigt bra, kommer förmodligen oxå köpa en bikini där ifrån 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s