S.O.S

Behöver din klänning första hjälpen? Funkar inte mun mot mun metoden? Haha… Skämt å sido, har hittat ett litet kit bestående av saker som kan komma till andvändning vid akuta problem… ja inom mode. Den innehåller ett sy-kit, en tejprulle som tar bort ludd och damm, dubbelsidig tejp, svart markeringspenna (varför man ska använda det akut förstår jag inte) och en liten mini-manual på 32 sidor som innehåller tips om hur du kan lösa och undvika att en krissituation uppstår. Själv tycker jag idén är jätte bra och man behöver faktiskt inte köpa denna låda, man kan ju göra en egen. Passar perfekt för oss som tycker om att pyssla 🙂 Har dessutom spanat in ett par fina boxar som finns hos Iems här i Jönköping, men man kan ju faktiskt ta en vanlig skokartong och smycka ut den, fungerar lika bra. Samla ihop ditt egna lilla kit som du kan plocka fram när som helst. Orkar du inte fixa ihop ett eget kit, kan du köpa detta färdiga kit för ca 47 kronor här.
English: I found a Fashion Emergency Kit for only $6.95 at Shopintuition. If you don’t want to buy it, you can make one by yourself. Just take a shoebox and fill it with stuff that will come in use if a fashion emergency should happen. The kit that you can buy is filled with a sewing kit, a compact lint brush, double-sided tape, and a black marker. There’s also a 32 page mini sized book that contains tips on both solving and avoiding those fashion emergencies.

7 reaktioner till “S.O.S

  1. Tjipp tjejen – och förlåt att jag inte kommenterat hos dig förrän nu:-) Det hade varit jättekul att hälsa på dig i verkligheten (läs Modette-festen)…men nu var ju tyvärr inte alla inbjudna. Förhoppningvis dyker det upp fler tillfällen till att träffas:-) tjipptjipp

  2. <>Smartasmia:<> Hej på dig 🙂 Ja, hade gärna träffat dig och alla de andra tjejerna oxå, men men.. 🙂 no sad faces, förhoppningsvis nästa gång 😉 Ha de gott!

  3. Hahaha, smart faktiskt! Ska nog samla ihop lite grejer och förvara allt i samma kartong, istället för att ha allt utspritt överallt.. tack för tipset /Anna

  4. Det kan nog vara användbat, men ska det inte vara så litet så det får plats i väskan? för annars är det ju inte till någon hjälp när man är på fest;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s