Mera VERA

Jag är nog en av få (?) som tycker det är riktigt kul att handla på apoteket haha. Om jag behöver en grej, slutar det med att jag köper massa annat också. Jag brukar tänka att deras produkter går att lita på och därför känner jag inga tvivel om att prodkuten är bra. Jag var på jakt efter en aloe vera kräm att smörja på irriterad hud och det slutade med att jag köpte en Body lotion (Vera by CCS) med Aloe Vera och en Hand Creme Repair i samma serie. Inte nog med det köpte jag även nässpray och en stooor ask tuggumi, för att helt plötsligt fick jag för mig att deras tuggumin är mkt bättre än alla andra. Jahopp. Jag lämnade apoteket 200 kronor fattigare.

Handkrämen har en lätt och ljuvlig doft och jag känner redan en förbättring. Krämen vårdar både torra händer och nagelband och är riktigt återfuktande. Den är berikad med Aloe Vera och mjukgörande oljor. Rekommenderar denna verkligen denna produkt. Jag brukar ofta störa mig på vissa krämers dofter, men denna är väldigt diskret och väldoftande.

English:
I bought some Aloe Vera body lotion and hand cream at the farmacy. I don’t know why, but I like to buy things from their store 🙂 I think it’s because I trust them so mutch, and therefore I always buy products without any doubt…

10 reaktioner till “Mera VERA

  1. Har nyss köpt deras deo (Vera by CCS alltså) och är mkt nöjd. Tycker att det har varit svårt att hitta en bra deo, de luktar ofta alldeles för mkt, men denna luktar milt och gott! Har tänkt att jag ska köpa lite fler produkter från Vera-serien….

  2. Coolt att dom döpt serien efter mig … hahahahaha …..Jag gillar Apoteket´s grejer jättemkt. Speciellt Cliniderm´s rengöringsmousse.kram

  3. Jag som varit på jakt efter en bra handkräm i år och dar. Bra men inte alltför dyrt. Ska testa med ditt tips!Skön blogg annars tjejen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s