Spendera natten med Rolling Stones

Detta set vill jag ha! Jag har faktiskt aldrig varit ett fan av den stora tungan som så många haft, men nu för första gången vill jag faktiskt äga detta sovplagg med Rolling Stones tungan! Jag tycker den är riktig, riktigt snygg och passar perfekt nu då vi fått varmare väder, vilket leder till att man får byta ut pyjamasen till något mindre varmt. Jag vill ha den! Säljs hos Asos för 417 kr.

English: I really want this Rolling Stones set. It will be perfect to sleep in now when the weather is so hot! You can find it at Asos.

13 reaktioner till “Spendera natten med Rolling Stones

  1. Ååååh, jag kollade in det för längesen , men då tog de slut asfort…. har de fått in de nu igen0 alltså?! måste checka!!! =D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s