Topp eller Flopp – Jessica Simpson

Topp: 35 %
Flopp: 65 %

Totalt antal röster: 122

Med en klar majoritet utsågs Jessica Simpsons outfit till en flopp och jag håller med. Kombinationen är inte den bästa direkt. Däremot är klänningen, som är från Alice McCall, underbar och tydligen är det inte bara jag som tycker det… På denna bild har hon fattat att hon inte ska ha så mkt på sig i samband med klänningen. Bra Jess, bra!
Glöm inte att rösta på nya Topp eller Flopp!

English: Jessica Simpson’s outfit was a big flop according to you all, and I agree. She shouldn’t wear so mutch at the same time… In this picture she understood that. Her dress is from Alice McCall. Don’t forget to vote Top or Flop again this week!

Kategorier Fun

8 reaktioner till “Topp eller Flopp – Jessica Simpson

  1. I like her dress, but her combination is not so good! I also like your blog 🙂 /Matilde in Belgium

  2. Fröken SötSur: Precis!! Kram på dig 🙂Fashionholic: Va kul att du uppskattar det 😀 Håller med, alltid kul att veta vad folk tycker =)Anna: Ja, tyvärr har hon blivit lite sådär den senaste tiden =/Matilde: Thank you 😀 Nice to know that I have international readers 😀Mill: Tack så mkt 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s