Lady in Red

Foton: Instyle

En röd klänning brukar alltid dra till sig uppmärksamhet! Vilken av ovanstående outfits speglar din stil eller vilken av outfitsen gillar du bäst? Jag vill veta! Gör din röst hörd genom att kommentera 🙂

English: Make your choice, which one of these dresses could you wear? Tell me by leaving a comment!

17 reaktioner till “Lady in Red

  1. Jag kan inte tänka mig att köpa en röd klänning (tror jag) men om jag skulle välja skulle jag ta den i mitten för den hade passat min kropp bäst.

  2. Jag tror att jag själv helst skulle ha Hilary Swanks outfit – men Kirsten Bell passade bäst i sin. Dessutom var hennes kuvertväska jättefin!

  3. Hillarys e lätt snyggast! Skulle (om jag plötsligt skulle tappa 5 kilo!) köpa en röd liknande ”kopia”!!!

  4. Sorbonne: Jag fastnade oxå för Kristens kuvertväska, behöver en själv i rött haha…Lina: haha du har rätt, den skulle vara perfekt till en julfest!Melissa: Den sitter skitfint på henne dessutom!Anonym: Visst är den hot, hoot, hooot!Anonym: haha ellerhur, dom har ju de mest minimala kropparna i hollywood!Mill: Jag kan faktiskt se dig i den, riktigt classy! =)

  5. Kristen Bell’s klänning. Gryyymt läckert med den djupa u-ringningen till tjejer med små bröst (including mine, lagom lång och bara läckert helt enkelt ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s