Topp eller Flopp – Mischa Barton

Topp: 65 %
Flopp: 35 %

Totalt antal röster: 116

Då var det officiellt! 65 % av er läsare tycker att Mischa Bartons outfit är en hit… och jag håller med! Jag skulle dock skippat stövlarna. Klänningen har jag sett henne bära fler gånger, verkar vara en favorit hos henne. Hennes kappa är jag heeeelt kär i, helt fantastisk! Glöm inte att rösta på nya Topp eller Flopp!

English: Mischa Bartons outfit was a big hit according to you readers and I agree. I really, reaaaally love her coat. The boots on the other hand are nice, but I wouldnt wear them to this outfit! Don’t forget to vote Top or Flop again this week!

Kategorier Fun

7 reaktioner till “Topp eller Flopp – Mischa Barton

  1. Håller med till 100%. Både kläningen och jackan är superfina, men skorna förstör så mycket. Det här är verkligen en superkul kategori!

  2. utan de hemska skorna skulle jag direkt säga topp, men nu vet jg inte säkert. skulle själv aldrig tänka tanken att ta på mig de där hemska skorna

  3. Kerstin: yeeah!DK: Ja, visst är den!Sabinr: Va roligt att du uppskattar den 😀 Emma: Nej, förstår verkligen inte vad hon tänktenär det gäller skorna… hon kanske skulle promenera i skogen? hahaMill: Aaah alltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s