Nicole Kidman for Chanel

Hon är så vacker! Här är hennes reklam för Chanel, SE DEN, den är helt FANTASTISK! Verkar vara inspirerad av Moulin Rouge som hon dessutom hade huvudrollen i. Själv drunknar jag i plugget just nu, ursäkta bristen på inlägg! Kram /Maria*

English: She is so beautiful. Here you have her commersial for Chanel, SE IT, its freakin fantastic! Seems to be inspired from Moulin Rouge. Me, myself have alot of homework right now, I’m studying all the time, sorry for not publishing so many post! /Maria*

Annonser

8 thoughts on “Nicole Kidman for Chanel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s