Måndag

Idag blir det en massa plugg. Ska strax till skolan och sätta igång. Blev en god smoothie till frukost och har dessutom fixat en sallad till lunch, tror cafét är stängt på skolan… Denna vecka kommer gå till att plugga, därav mindre bloggande.

På torsdag åker jag till Stockhom för att gå på Beyoncés konsert! Är det någon mer som ska gå påden? Ser verkligen fram emot det. Passande nog kan ni rösta om hennes outfit är topp eller flopp i vänsterspalten. Resultatet från förra veckans röstning kommer upp senare ikväll. Nu ska jag iväg till ksolna. Ha en bra dag alla!

English: After a delicious smoothie I’m now off to school. I have to study all week, but on thursday I’m going to Stockholm to see Beyoncé 😀 Are you going to her consert? Anyway, you can as always vote for top or flop this week, but I’ll publish last weeks result later tonight. Have a great day!

3 reaktioner till “Måndag

  1. Tänkte sitta i skolan imorgon och plugga. Har nu läst klart men undrar hur jag ska plugga vidare. Hur gör du? Känns inte så motiverat att köra korvstoppning när man får ha med sig böckerna på tentan..? Låter skitkul med sthlm, jag drar hem efter tentan, ska bli himla gött!

  2. Miss Upsey Daisy: kunde inte sagt det bättre själv! Så gottt!Annika: Ush den här tentan känns bara blä! Vi läser och läser… försöker nog mest kunna böckerna lite översiktligt så att man vet vart och hur man ska hitta vissa saker i böckerna… hur går det för er? Va skönt o åka hem 😀 Ja, längtar till konserten 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s