Topp eller Flopp – Eva Longoria

Topp 59 %
Flopp 41 %
Totalt antal röster: 111

Det blev en ganska jämn omröstning denna gången. Jag själv röstade på Topp. Evas klänning är både söt och snygg. Skorna passar perfekt med armbanden och de glänsande ränderna i klänningen. Handväskan är snygg, men jag skulle nog skippat den till denna outfit. Vad säger du? Glöm inte att rösta på nya Top eller Flopp!

English: This time I voted Top. I like Evas dress! The shoes are fab and they also match her bracelets. Her bag is nice, but on the other hand I wouldn’t wear it to this outfit. What do you think? Don’t forget to vote this week again!

Kategorier Fun

4 reaktioner till “Topp eller Flopp – Eva Longoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s