Stockholm i mitt hjärta

Jag spenderade ett par dagar i Stockholm, torsdag-söndag. På torsdagen var jag på Beyoncés konsert och hela helgen gick åt att hjälpa syrran och hennes man med deras nyrenoverade lägenhet på Östermalm… Så tyvärr blev det inte så mkt shopping, hann endast springa några rundor under fredagen. Men lite blev det iaf! Köpte en jättesnygg kuvertväska från Bianco. Kostade mig bara 150 kr, riktigt bra pris! Filmfreak sOm jag är så vill jag ha ett par klassika filmer på hyllan. Köpte Pretty woman, Grease, Dirty Dancing och 10 orsaker att hata dig. Den sista fick följa med eftersom jag behövde 4 st för att få allt för att få ett löjligt billigt pris. Jag köpte även ett par söta örhängen i matt guldfärg med fjärilar från Glitter. Sist me inte minst, ett trendigt lack från Mavala – LOVE IT!

English: Here are some stuff that I bought when I was in Stockholm!

13 reaktioner till “Stockholm i mitt hjärta

  1. nu har du verkligen de fyra klassiska filmerna på hyllan, Dirty Dancing! Varje gång jag ser den är det som om jag ser den för första gången:)”Nobody puts Baby in the corner” ohhh jag smälter… Ha en fortsatt trevlig kväll

  2. Älskar din kuvertväska, den är beyond underbar! Måste få lov att tillägga att din blogg är väldigt fräsch och bra.

  3. Fiddi: ELLERHUR!!! Jag såg den senast i förrigår… slutscenen är ju bara såå bäst! 😀 Tack ska du ha, ha en underbar kväll!Patricia: Åh jag är själv helt kär i dne 😀 Åh tack snälla du!!

  4. Aha! Flickan har varit på shoppingtur – och detta utan att anmäla sin närvaro i storstan! Babba! Nästa gång får hon allt höra av sig:-) Fins saker har handlats också…inte illa! Tjipp

  5. Fikade med några kompisar idag förresten som bara ”Nämen, har du inte sett Greys Anatomoy” och tittade på mig som jag vore alien.Tänkte på ditt förra inlägg och tänkte att det nog är dags att börja titta ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s