Gör DITT val nu

Halle Berry brukar ha bra koll på vad som är snyggt… eller vad säger ni? Vilken av ovanstående outfits tycker ni är snyggast? Vilken skulle ni jsälva kunna ha på er? Jag vill veta! Gör din röst hörd genom att kommentera 🙂
English: Make your choice, which one of these dresses could you wear? I wanna know! Tell me by leaving a comment! 🙂

15 reaktioner till “Gör DITT val nu

  1. Min röst faller på den lila, passar perfekt till hennes fina hy Fast jag är väldigt ljus är det nog den jag tar på mig också!

  2. Jag gillar alla tre. Fast jag hade dumpat det klumpiga halsbandet till den lila klänningen, gjort klänningen i mitten 2 cm kortare och kapat av banden eller gjort de lite mer smickrande på klänningen till höger. Känns sådär med en tråd mellan bysten haha =P Fast som sagt alla tre va superfina =)

  3. Den första klänningen i annan färg, gillar modellen skarpt men jag passar inte alls i lila 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s