En gyllene klänning, tack!

Hej alla! Har fullt upp med uppsatsen, vi sitter fortfarande kvar på skolan just nu och skriver. Tänkte bara passa på att nämna att jag verkligen har fastnat för den här klänningen. Modellen är riktigt läcker och färgen likaså. Det jag är lite tveksam för är själva materialet som är i brokad. Vad tycker ni? Hjälp!
Update: Klänningen hittar ni här.

English: I really like this dress, but I’m not so sure about the fabric, what do you think?

8 reaktioner till “En gyllene klänning, tack!

  1. Underbart söt modell och färg som du säger, men jag vippar nog över åt nej-hållet när det gäller tyget. Brokad kan vara snyggt, eller så kan det påminna för mycket om en gammal soffa. Men -smaken är som baken 🙂

  2. Den är fin men jag tror att jag hade haft få tillfällen att använda den på… men jag kan vara lite mesig med sådant. Att ”verkligen” klä upp mig så att säga… men absolut fin om man har tillfällen att använda den…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s