Jönköpings Marknad

I fredags var det Jönköpings marknad här i Jönkan, vilket innebär att alla butiker i stan ställer ut ett bord där de säljer utvalda produkter till bra priser. Jag lyckades fynda 3 fina armband från Pilgrim som jag absolut älskar. Invigde det blåa i mitten idag 🙂 Hos Wedins hittade jag två par lackpumps i svart och rött med öppen tå. Köpte dessutom ett nagellack från Mavala i en fräsch och sommrig aprikos färg (Samoa), ser dock ut som rosa på bilden men det är den inte 🙂


English:
Here are some pics of some stuff that I bought this friday.

12 reaktioner till “Jönköpings Marknad

  1. Jag undrar var jag var någonstans! Jag ville ju också ha pilgrim-armband. måste ha hållit mig undan från galningarna… nej nu minns jag! jag vilade upp mig från att ha lämnat in b-uppsatsen så var det :pMen va folk det var ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s