Film: Pirates of the Caribbean

Titel: Pirates of the Caribbean – At world’s end.
År: 2007

Igår var jag och såg den tredje och sista (?) filmen av Pirates of the Caribbean. Måste säga att jag inte minns särskilt mycket från 1:an och 2:an, bara det att de var bra! Den tredje filmen är definitivt ingen besvikelse, men jag måste säga det att jag inte alls tycker om slutet. Dock tror jag att de gjort slutet på det sätt så att man eventuellt kan göra en fjärde film… (vilket jag hoppas på). Ni som inte redan vet, så är Johnny Depp min stora kärlek. Jag satt och dreglade i hela 2 timmar och 48 min. Utan honom skulle filmen inte vara sevärd. Garvade gång på gång åt hans sätt att framställa Jack Sparrow – helt klockrent! Om ni ska se filmen snart, lägg då märke till sättet han springer på hahaha 😀 Orlando Bloom blev dessutom riktigt het i slutet av filmen i sitt långa krulliga hår (hittar ingen exakt bild). Annars innehöll filmen lite fööör mkt ”krigande”, men Jack Sparrow höjer betyget. Lite sorgligt att inte få se Jack Sparrow längre, ska nog köpa hem alla tre filmer så att jag har dem på hyllan när jag saknar honom som mest.

6 reaktioner till “Film: Pirates of the Caribbean

  1. I’m afraid I don’t speak Swedish, but thanks for stopping by my site 🙂For the button in the sidebar, you need to change the square brakets [] for angular ones <>((HUGS))

  2. Jag såg nästan hela ettan. Vill minnas mig att jag somnade … Men kanske får se om den och sedan se resterande två….För en regnig sommardag kanske 🙂

  3. Infann mig också i biomörkret så fort 3:an hade premiär =) och Jack Sparrow är bara fööör adorable ju! Jag hoppas verkligen på ännu en film (även om filmkritikerna dissar filmerna =))

  4. Så du såg klippet som är direkt efter eftertexterna? Såg den i onsdags, tyckte den var okej, men jag vet inte, den var lite lång. Johnny var bäst som alltid, men nja. varken Keira eller Orlando var så där… Jag gillade Geoffrey Rush o Bill Nighy efter johnny!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s