Vad har hänt?

Hej alla. Tänkte skriva en liten rapport om vad jag haft för mig de senaste dgarna. Jag vet att bloggandet har gått väldigt trögt, har helt enkelt haft fullt upp med skolan och massa annat. B-uppsatsen är iaf inlämnad och i fredags var det sista skoldagen. Dessutom tog folk studenten här i Jönköping i fredags så ett stort grattis till alla ni som tagit studenten! I lördags var jag på min väninnas förlovningsfest som var riktigt lyckad. Troligtvis kommer jag berätta mer om detta och visa bilder lite senare. Igår (söndag) var första dagen då jag verkligen vilade och tog det lugnt. Det är sommarlov och vädret kunde inte varit bättre! Spenderade denna dag ute i solen – underbart! På torsdag åker jag till Linköping för att fira en annan vänninas student, ska bli riktigt kul! Hörs snart igen! Kramar //Maria

8 reaktioner till “Vad har hänt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s