Vågar du, vågar jag

Jag vet inte riktigt vad som hänt. Jag har nog blivit lite kär i färgen rosa nu i sommar. Frågan är om jag vågar bära ett helt plagg i färgen. Hitills har jag nöjt mig med att ha rosa som accentfärg att bryta av med, så som nagellack, diadem och andra accessoarer. Vad tycker ni?

4 reaktioner till “Vågar du, vågar jag

  1. Jag äslakr rosa. Det är något speciellt med den färgen alltså.Gillar nyansen på Albas klänning speciellt (:

  2. Jag tycker nog att rosa är en rätt individuell färg =P På vissa är det jättefint med en helrosa klänning medans andra inte ens passar i en rosa t-shirt. Accessoarer i rosa är däremot superfint…på i princip alla =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s