Saknad och sorg

På grund av hastig och tragisk bortgång av en nära släkting till mig, kommer jag vara borta från bloggen ett tag. Hur länge det blir vet jag inte, kan inte svara på det. Just nu är sorg det enda jag känner. Må han vila i frid.

8 reaktioner till “Saknad och sorg

  1. Usch! Jag har precis förlorat min farfar. Fick dock aldrig lära känna honom. Min pappa försöker att fokusera på allt positivt han minns om farfar, istället för hans bortgång. Gråt ut, för det gör alltid ont att förlora nagon. Men försök att lägga tyngdpunkten på personens minne och allt positivt du minns om honom.

  2. Jag känner med dig och hoppas att du har nära och kära hos dig. Gråt, skrik, kramas, allt. Du behöver det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s