Topp eller Flopp – Jessica Alba

Topp 76 %
Flopp 24 %
Totalt antal röster: 83

Jessicas klänning är snygg, ingen tvekan om saken. Men jag personligen skulle inte valt att ha leggins under. Ballerinaskorna och smyckena är enkla vilken ger en vardagliglook. Skulle man bara byta ut ballerinaskorna mot ett par högklackade sandaler eller pumps, kommer helheltintrycket förändras direkt och kännas mer glamouröst, vilket skulle vara ett bra alternativ till en kvällsoutfit. Jag röstade topp som majoriteten av er gjorde! Glöm inte att rösta på nya topp eller flopp!
Kategorier Fun

En reaktion till “Topp eller Flopp – Jessica Alba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s