Kändishopping

Jag gillar Sarah Jessica Parkers outfit som är väldigt avslappnad men hela looken blir så mkt mer bara genom att ha höga pumps – I like! Ska man shoppa hela dagen föredrar jag dock hellre Reese Witherspoons flipflops. Dessutom är det bättre att ha på sig kläder som inte är så jobbiga att ta av och sätta på igen, eftersom man provar rätt så mkt kläder under shoppingen 🙂 Vems stil gillar du? Hur ser du ut? Är det viktigt att se bra ut när man shoppar?

Eget kollage med bilder från Instyle

3 reaktioner till “Kändishopping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s