Topp eller Flopp – Ashley Olsen

Topp 73 %

Flopp 27 %
Totalt antal röster: 142

Det blev en klar seger för Ashleys outfit – med all rätt. Outfiten är enkel, avslappnad och stilig på samma gång. Älskar att hon valt att stoppa in skjortan i jeansen och kavlat upp ärmarna och låtit ett par knappar vara oknäppta. Skorna från Balenciaga passar perfekt! Pricken över i är ändå hennes solglasögon som ser ut att vara ett par Rayban? Tummen upp! Vad tycker ni? Glöm inte att rösta på nya topp eller flopp!

Kategorier Fun

8 reaktioner till “Topp eller Flopp – Ashley Olsen

  1. Tankte bara slanga in ett litet erbjudande: Om du nan gang behover nagot fran t ex ett foretag som bara skickar till USA sa kan du anvanda dig av min adress har i Los Angeles och sa skickar jag vidare grejerna till Sverige sen 🙂 Maila garna mig om du har nagra fragor 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s