I guess I like Tritoni

Det är många som gjort reklam för Tritoni klockorna och jag vill först och främst påpeka:

Nej, jag skriver inte detta inlägg eftersom jag fått en klocka gratis som många andra bloggerskor, det har jag inte. Jag skriver för att jag tycker om den och för att jag faktiskt tycker att den är snygg! Tycker att den är cool och att den passar bra till vardags! Gillar främst uret, riktigt läckert! Jag är svag för manliga klockmodeller och dessa modeller ser faktiskt maskunlina ut, även om de är unisexmodeller. Well I like it! Min favorit bland alla alternativ är Silver Ray som ni ser på bild. Vad tycker ni andra om klockorna? Topp eller Flopp?

Eget kollage med bilder från Tritoni watches

5 reaktioner till “I guess I like Tritoni

  1. Hehe, jag skrev om klockorna för ett tag sedan, jag gillar dem fakltiskt inte alls! Men klart, gartis är ju ofatst gott 😉

  2. Köpte du klockan? Har du någon erfarenhet av att ha den i vatten och sådant. Håller den det? (dusch, simma, bada bastu?)

  3. Jenny: Japp jag har den men har inte haft den så pass länge att jag kan svara på dina frågor tyvärr. Den har inte blivit utsatt för dusch, regn osv… =/ Däremot har den redan hunnit gå sönder, men det är inget stort som inte går att fixa =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s