TÄVLING! TÄVLING! TÄVLING!

Jag har helt spontant rest iväg på ännu en lite semester, därav blogguppehållet… Tänkte passa på att göra det hela till en tävling. Jag befinner mig i en huvudstad i Europa, mer än så får ni inte veta…

Tävlingen går ut på att ni ska gissa VART jag är, dvs. vilken huvudstad jag befinner mig i. Ni får bara GISSA EN GÅNG, och den som först ger mig det rätta svaret vinner! Antingen gissar ni genom att lämna en kommentar, eller så mailar ni in ert svar till: fashionfame@hotmail.com
Ni som redan vet var jag är (de jag känner privat), får inte delta. Inga kostnader tillkommer för vinnaren. Beslut går ej att överklaga.
Priset man kan vinna är inte bestämt ännu, men troligtvis blir det något fint paket innehållandes lite skönhetssaker 🙂
Nu ska jag ut i solen! 🙂 Hörs snart! Lycka till!
/Maria

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

24 reaktioner till “TÄVLING! TÄVLING! TÄVLING!

  1. Haha, vilka puckon som röstar på Barcelona och Milano =) Om inte jag missat nåt har inte Spanien och Italien bytt huvudstäder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s